Hirdetés
. Hirdetés

A 6000-es sorozattal bővült az imageRUNNER Advance platform

|

A Canon hisz a monokróm takarékos erejében és a dokumentumkezelésben. 75 lap/perc sebeségre is képesek a kiegészítő, fekete-fehér multifunkciós nyomtatók

Hirdetés

Bejelentette a Canon az imageRUNNER ADVANCE 6000 sorozatot. A hat új multifunkciós nyomtató elsősorban irodai alkalmazásra készült, és a kis- és középvállalatoktól a nagyvállalatokig minden szervezet fekete-fehér nyomtatási igényeire ajánlja a gyártó.

A platform nemrégiben bővült a kategóriájában belépő A3-as imageRUNNER 2500 és 3500 családokkal, amelyeket KKV-knek szánt a gyártó. A most megjelent 6000-es sorozatot már bármilyen méretű vállalatnak ajánlják, a multifunkciós nyomtatócsalád tagjai együttműködnek a Canon központi szoftvermegoldásaival, köztük a uniFLOW Output Manager (OM) és az iW360 alkalmazásokkal, valamint a külső gyártók szoftvereivel is. A készülékek tehát integrálhatók automatizált dokumentumkezelési munkafolyamatokba, a jellemzően nagy dokumentumterheléssel dolgozó közigazgatási és oktatási intézményeknek, valamint a jogi, kereskedelmi és pénzügyi szervezeteknek is ajánlja azokat a Canon.

Ne nyomtassunk, vagy csak monóban?

?A fekete-fehér modelleket is imageRUNNER ADVANCE platformon vezetjük be, amellyel hozzájárulunk a nagy mennyiségű irodai dokumentumok hatékony kezeléséhez, ezen keresztül a megtakarítások növeléséhez" - kommentálta a termékbejelentést Paul Rowntree, a Canon Europe európai értékesítésért felelős marketingigazgatója. Rowntree szerint a vállalkozásoknak sok esetben optimálisabb a fekete fehér, gazdaságosabb nyomtató, de nem mondhatnak le a dokumentumkezelés adta előnyökről és megtakarításokról sem, ennek tudatában adta ki a Canon az új, monokróm imageRUNNER ADVANCE 6000 családot,

Az imageRUNNER ADVANCE 6000 sorozat modelljei - amelyek a sikeres Canon iR50xx termékcsaládot váltják fel - több száz fejlesztést tartalmaznak. Az új vezérlő megkönnyíti az egyidejű feladatok kezelését, a színes TFT érintőképernyős felhasználói felület könnyen testre szabható: az egyérintéses munkafolyamatok beállításával gyorsabban érhetők el a kívánt funkciók. A továbbfejlesztett kialakításnak és felépítésnek köszönhetően a Canon szerint javult az új modellek szervizelhetősége és megbízhatósága. Az új egymenetes kétoldalas színes lapolvasóval a felhasználók gyorsan, akár 200 kép/perc sebességgel digitalizálhatnak papíralapú dokumentumokat egyszerre több rendeltetési helyre is. Az eszközök kompatibilisek az Adobe PDF, az Adobe PDF/A-1b és a Reader Extensions PDF formátumokkal is, így a felhasználók így jelöléseket alkalmazhatnak, megjegyzéseket és magyarázó jegyzeteket használhatnak.

Biztonság és tiltott másolatok

A Document Scan Lock Kit blokkolja a bizalmas dokumentumok illetéktelen beolvasását és másolását, az Adobe LiveCycle Rights Management Server ES kompatibilitás révén pedig szabályozható a hozzáférés a közösen használt dokumentumokhoz. A My Print Anywhere révén a hálózaton lévő bármely eszközről biztonságosan nyomtathatnak a felhasználók. Az adatok titkosítása, a biztonságos adattörlés és a merevlemezek eltávolításának lehetősége is adott.

Az új fekete-fehér termékcsaládhoz hat modell tartozik: az imageRUNNER ADVANCE 6055, 6055i, 6065, 6065i, 6075 és 6075i, melyek 55, 65, illetve 75 lap/perc nyomtatási sebességgel működnek. Az új imageRUNNER ADVANCE 6000 sorozat Európában 2010 júniusától lesz elérhető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.