Hirdetés
. Hirdetés

A BEA csitítja Icahnt

|

A BEA olyan információkba engedett betekintesét legnagyobb részvényesének, amelyek révén pontosabb képet kaphat az Oracle ajánlata körüli vitáról.

Hirdetés

Carl Icahn többször élesen bírálta a BEA igazgatótanácsát, amiért elutasították az Oracle részvényenkénti 17 dolláros ajánlatát. Most a testület titoktartási megegyezést írt alá a befektetővel, amelynek révén Icahn megismerheti, hogy milyen érvek mentén döntött az igazgatótanács az ajánlat elutasításáról, pontosabban arról, hogy a 17 helyett 21 dolláros akvizíciós árat ajánljon az Oracle-nek.

Alfred Chuang, a BEA elnök-vezérigazgatója elmondta: "Biztosak vagyunk abban, hogy ezek az információk meggyőzik Icahn-t arról, hogy a részvényenkénti 17 dollár jelentősen alulértékeli a BEA-t egy akvizíció esetében." A BEA részvényeinek értéke enyhén emelkedett a tőzsdén, ami ezt jelzi, hogy a befektetők mégis számítanak a BEA megvásárlására.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.