Hirdetés
. Hirdetés

A Computerworld felhívása

|

A Computerworld a maga módján segíteni próbál az országot sújtó árvízi helyzet miatt bajba jutottakon, ezért ezúton is arra kér mindenkit, hívja a 1749-es segélyvonalat és támogassa adományával az önhibájukon kívül ellehetlenült embereket.

Hirdetés

A hazai telekommunikációs cégek összefogásának köszönhetően (Invitel, T-Mobile, T-Home, Telenor, Vodafone, UPC) működik a 1749-es segélyvonal. Az összes vezetékes, illetve mobil hálózatból a 1749-es számot hívó, vagy a mobil hálózatból az erre a számra az ?ARVIZ" vagy ?ÁRVÍZ" szót szöveges üzenetben elküldő ügyfelek 200 forintot adományoznak. A támogatás a Magyar Vöröskereszt közreműködésével jut el a mentési

munkálatok céljaira és a kárt szenvedettekhez. A segélyszervezet a beérkező adományok teljes összegét megkapja, egyik szolgáltató sem számol fel semmilyen külön díjat a hívások után.

A Telenor, a Magyar Telekom lakossági márkái, a T-Mobile és a T-Home valamint a Vodafone legutóbb a Haiti-t sújtó földrengés után indított közös gyűjtést, amelynek köszönhetően összesen 402.449 SMS  és hívás érkezett, ezzel közel 80,5 millió forintnyi adomány került a rászorulókhoz.

Kérünk mindenkit, aki szeretne segíteni és megteheti, hogy segítsen, ne tétovázzon - a sosem látott árvíz mindnyájunk katasztrófája.

Köszönjük mindenki nevében, akinek szüksége van a segítségre!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.