Hirdetés
. Hirdetés

A Dell felvásárolja a Quest Software-t

|

Szakmai körökben hónapok óta pletykálnak a hétfőn hivatalosan is bejelentett akvizícióról. A Dell 2,4 milliárd dollárt költött a szoftverfejlesztő cég felvásárlására.

Hirdetés

A Dell hétfőn jelentette be, hogy 2,4 milliárd dollárért felvásárolja a Quest Software-t. Az akvizíció várhatóan még az idén lezárulhat.

A Quest számos kurrens termékkel képviselteti magát a piacon – köztük a Toad adatbázis-kezelő rendszerrel, a Quest One felhasználó-azonosító megoldással,valamint a SonicWALL és a Secureworksszofvrekkel.

A Dell az idén kezdte el szoftver-divíziójának átszervezését. A cég üzletági csoportját John Swainson vezeti. „A Quest iparágvezető megoldásai, tehetséges munkavállalói és egyedi intellektuális értékei nagymértékben hozzájárulnak ahhoz,hogy megerősítsük pozícióinkat a szoftvergyártás leggyorsabban fejlődő területei" - írta közleményében Swainson.

„A most megkötött megállapodás üzletfeleink és partnereink számára egyaránt gyümölcsöző lehet” - jelentette ki az akvizíció kapcsán Vinny Smith, a Quest vezérigazgatója. „A Dell disztribúciós hálózata, felhasználói köre és márkaértéke egyaránt jelentős értéket képvisel iparágszerte" – tette hozzá a CEO

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.