Hirdetés
. Hirdetés

A Fujitsu Siemens is követi a Dellt

|

Nem találkozunk több Fujitsu Siemens PDA-val és PNA-val, ugyanis a gyártó kivonul a kézigépek piacáról.

Hirdetés

A Dell április elején döntött úgy, hogy többé nem gyárt PDA-t. A legendává nőtt Axim kézigépek tulajdonosainak technikai segítséget továbbra is nyújt a gyártó, több Dell PDA viszont nem kerül a piacra. A gyártó azóta más cégek gépeit árulja weboldalán. A Dell után most a Fujitsu Siemens is arra a döntésre jutott, hogy kivonul a PDA-piacról. A szintén méltán híressé vált LOOX kéziszámítógépek ezután csak olyan helyeken lesznek megvásárolhatóak, ahol vagy kiárusítják, vagy aukció keretében árulják azokat.

Mint arról nemrég beszámoltunk, a Sony 2004-ben jelentette be, hogy kivonul erről a piacról. A Palm is hasonló problémákkal küzd, a hosszútávú terve pedig az, hogy a nagyobb profitot jelentő okostelefonokra helyezi a hangsúlyt. A vállalat egyébként két éve nem dobott piacra új PDA-modellt.

Csökkenő kereslet, csúfos bukás - a cikk folytatása >>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.