Hirdetés
. Hirdetés

A Galaxy S9 veri az iPhone X-et!

|

Az első kijelző- és kamera-tesztekben a Samsung új okostelefonja simán lenyomta az Apple csúcsmobilját.

Hirdetés

Hirdetés

Ha hihetünk az első teszteknek, végéhez közeledik az iPhone X uralkodása a mobilvilág trónján. Két tekintélyes okostelefon-tesztelő - a  DisplayMate és a DxOMark - megnézte, hogy a Galaxy S9 kijelzője és kamerája mit tud az iPhone X-éhez képest , és az eredménynek aligha fognak örülni az Apple-fanatikusok.

A DisplayMate szerint a Galaxy S9 rendelkezik a legötletesebb és legkiválóbb kijelzővel a laborban eddig tesztelt készülékek közül. A színhelyessége minden képzeletet felülmúl, a fényereje úgyszintén, és a Galaxy S9 volt az első mobil, amely minden kategóriában kiváló vagy nagyon jó tesztminősítést szerzett.

A Samsung-flotta zászlóshajóját március közepétől kezdik árulni.

Fényesen szerepelt a tesztekben az új okostelefon kamerája is: a DxOMark 99 pontot adott rá, míg az iPhone X-ére csak 97-et.

A tesztelők szerint az S9+ kamerájának nincsenek gyenge pontjai: a fényképek és a videók terén egyaránt remekel, kiemelkedően jó a zajszűrése, a képe még gyenge világítás mellett is tiszta, és kevésbé szemcsézett, mint az iPhone X-é.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.