Hirdetés
. Hirdetés

A Google-énál is jobb a Microsoft fordító appja

|

Legalábbis ezt állítja a Microsoft. Az app frissített változatával akkor is megfelelő fordításokat készíthetünk, ha nincs internet-kapcsolat.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft frissítette Android és iOS rendszereken futó Translator appját. A szoftver egy olyan offline fordítóval egészült ki, amely hat nyelvet kezel, és mesterséges intelligenciát használ, amikor nincs internet-kapcsolat.

A cég ezzel a turisták nagy problémáján segít: azon tudniillik, hogy külföldről drága - és nem is mindig lehet - mobilról netre kapcsolódni. Az új Translatort úgy is használhatjuk a mobilon, hogy egyszerűen letöltjük előre a megfelelő nyelvi csomagot.

Sajnos, magyarul nem, csak néhány világnyelven (angolul, németül, oroszul, franciául, spanyolul és kínaiul) tud a program, de a fejlesztők dolgoznak az újabb modulokon.

A Translator app alapból felhőalapú tudást mozgósít, de az offline rész tudása nem sokban marad el ettől. A Microsoft szerint internet-kapcsolattal pontosabb a fordítás, de anélkül sem rossz az eredmény.

Sőt, a Microsoft azt állítja, hogy offline módban a Translater még fejlettebb is, mint  a Google megoldása. A Google szintén kínál offline fordítást a maga Translator appján keresztül, és több nyelvet támogat, mint a Microsoft.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.