Hirdetés
. Hirdetés

A Google-nek nem kell a WhatsApp

|

A Google állítólag 1 milliárd dollárért vitte volna az üzenetküldőt, de utóbbi cáfolta a híreket.

Hirdetés

A WhatsApp üzleti fejlesztésért felelős vezetője, Neeraj Arora azokról a hírekről beszélt, amelyek szerint a Google állítólag kerek 1 milliárd dollárért felvásárolná a népszerű üzenetküldő szolgáltatást. Arora szerint nem tárgyalnak a keresőóriással, így a hír nem igaz. 

A pletykák szerint a Google-nek azért lett volna szüksége a WhatsAppra, hogy cross-platform szolgáltatás révén jelentősen megerősítse a kommunikációs megoldásainak a kínálatát. A szakértők szerint ugyanakkor elképzelhető, hogy a WhatsApp szándékosan tagadja az igazat, és ezzel csak még kedvezőbb helyzetbe szeretné magát hozni a tárgyalások során. 

Nem ez az első alkalom, hogy a WhatsApp neve egy lehetséges felvásárlás kapcsán szóba került. Korábban a Google-t és a Facebookot is emlegették már velük kapcsolatban, de mindkét esetben cáfolták a híreszteléseket. Kicsit sem meglepő ugyanakkor, hogy sokan pályáznak a WhatsAppra, hiszen messze lekörözte a riválisait, és az évfordulón 18 milliárd üzenetért felelt. Nem utolsó sorban pénzügyileg is hatékonyan működnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.