Hirdetés
. Hirdetés

A Google népszerűbb, mint a csoki

|

Egy felmérés szerint a 18 - 29 év közöttiek 94 százalékának a Google a legmenőbb dolog.

Hirdetés

Úgy tűnik, a fiatal korosztály annyira szereti a Google-t, hogy attól minden lemarad a népszerűségi listán, még az Apple és a Facebook is, sőt a csokit is kevésbé szeretik. A The Washington Post eredményei szerint a válaszolók 94 százaléka szavazott a webóriásra, míg a csokit csak az emberek 90 százaléka jelölte meg. 

A Facebookra a válaszolók 75 százaléka tett ikszet, míg az Apple-re az emberek 71 százaléka szavazott. A Google az idősebb korosztályban lévők számára is népszerűbbnek bizonyult, az összesített kategóriában ugyanis a webóriás 82 százalékot kapott, míg az Apple 72-t, a Facebook pedig 60-at. 

Az eltéréséket részben magyarázza, hogy a Google az utóbbi időben sok újdonságot mutatott, köztük persze a Glasst is. Ezzel szemben az Apple inkább problémákkal küszködik egy ideje, és még adókérdésben is megszorongatják Tim Cookot. 

Furcsa módon egyébként az egyre trendibbnek tartott Microsoft bele sem került a listába, bár sokak szerint a Windows 8 mindent elárul a redmondiakról. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.