Hirdetés
. Hirdetés

A hálózatok gyöngyszemei - Kapsch Szakmai Nap 2010

|

A Kapsch október 21-i Szakmai Napján az Üzleti hálózatok jövője szekcióban elsőként az adathálózatok portfolió legizgalmasabb megoldásai kerülnek terítékre.

Hirdetés

Figyelem! Az előadáson egy valami biztosan nem hangzik majd el: a Kapsch által ajánlott termékek részletekbe menő, műszaki jellegű összehasonlítása.

A Kapsch szakértője a számos lehetőség közül azokat emeli ki, amelyek egyfelől az ügyfél-igények ismeretében a legnagyobb érdeklődésre tartanak számot, másfelől pedig a széles termékskálából igazi gyöngyszemeket, érdekes és értékes megoldásokat válogat össze.

Közülük az egyik egyedülálló újdonság a legújabb 802.11n szabványnak megfelelő nagysebességű WLAN megoldás, ami a split plane architektúrának köszönhetően a LAN és a WLAN hálózat magasabb szintű integrációját - így pedig a gyorsabb és megbízhatóbb adatátvitelt - teszi lehetővé.

Szó esik még egy szintén nem szokványos moduláris operációs rendszerről, ahol a nyílt architektúrán saját script nyelv segítségével akár olyan, teljesen testre szabott alkalmazások is fejleszthetők, melyek az irodaépületek üzemeltetői számára jelentenek figyelemre méltó megtakarítási lehetőségeket.

Bemutatásra kerülnek még vezeték nélküli WAN hálózati kapcsolatot biztosító eszközök, melyek megalkotásánál elsődleges szempont a megbízható hálózat gyors és egyszerű kiépítése. A különleges megoldás alternatívát kínál a jelenleg általánosan használt eszközök alapvető problémáira.

Bővebb információk, konkrét megoldási javaslatok az előadás keretében, illetve a Kapsch szakembereivel és partnereivel tartandó szakmai konzultáción hangzanak majd el.

Kalandos kincskeresés Kapsch-módra - az értékes szakmai információk Önnek is kincset érnek!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.