Hirdetés
. Hirdetés

A HP energiatakarékosságban utazik

|

2010-ben a HP asztali és hordozható gépei 25 százalékkal kevesebb energiát használnak majd - jelentették be a CES-en.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy a Fortune magazin a világ tíz, leginkább környezetbarát óriásvállalata közé sorolta a HP-t. Úgy tűnik, a cég folyamatosan ügyel a környezetvédelemre termelési technológiái és alkatrészei megválogatásával, a Las Vegas-i CES kiállítás alkalmával pedig bejelentette, hogy 2010-re asztali és hordozható számítógépei negyedével kevesebbet fognak fogyasztani.

A HP a számítógépgyártók közül elsőként jelent meg a piacon arany EPEAT-minősítésű, azaz kiemelten környezetbarát és energiatakarékos termékkel. A HP Compaq rp5700 Long Lifecycle Business Desktop PC elsősorban szokatlanul hosszú, öt éves életciklusával érdemelte ki a díjat. Örvendetes, hogy van olyan termék, mely nem válik veszélyes hulladékká gyakorlatilag már két év múlva. A hosszú életciklus nem csak a környezetvédelem, hanem az IT-beruházások megtérülése szempontjából is előnyös.

? Spóroljunk évente 17 ezer liter gázolajat!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.