Hirdetés
. Hirdetés

A HP lenne a notebook-piac királya

|

A HP ismét szeretne a legnagyobb notebook-gyártóvá válni.

Hirdetés

A Lenovo az idei évben elvette a PC-s piac trónját a Hewlett-Packardtól, ráadásul a notebookok kategóriájában is megelőzte a korábbi csúcstartót. A HP most gőzerővel készül az egyébként szebb napokat is megélt ágazat koronájának a visszahódítására - olyannyira, hogy elemzők szerint esélye is van arra, hogy ismét a Lenovo fölé kerekedjen. 

A hírek szerint összesítésben várhatóan a Lenovo marad a világelső, a notebookok tekintetében viszont a HP lesz az, aki a legtöbbet tud eladni. Ez két tényezőnek is köszönhető lesz, persze csak, ha beválnak az elemzők jóslatai a harmadik negyedévre. 

Az előrejelzések szerint a HP harmadik negyedéves eladásai 15-20 százalékkal emelkednek majd, míg a Lenovo esetében 7-9 százalékos csökkenésről lehet beszélni. Ez nem jelentene túl hosszú vezetést a Lenovo számára, hiszen csak az idei második negyedévben került a notebook-piac élére.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.