Hirdetés
. Hirdetés

A játékfejlesztés legújabb trendjei

|

Ha kíváncsi, merre tart a több tízmilliárd dolláros játékpiac 2012-ben, akkor ott a helye szakkonferenciánkon!

Hirdetés

Idén is minden érdeklődőt vár a hazai játékfejlesztés legfontosabb seregszemléje és szakkonferenciája, a Game Developers Forum. Az elmúlt években olyan világhírű fejlesztők képviseltették magukat a többek között játékdizájnnal, technológiával, mobil játékplatformokkal kapcsolatos kérdéseket is boncolgató rendezvényen, mint az Epic Games, az IO Interactive, vagy épp a Crytek.Természetesen idén sem maradhat el a kerekasztal beszélgetés sem, ahol az érdeklődők a játékfejlesztőktől kérdezhetnek, kötetlenül beszélgethetnek velük.

GDF 2012 logo

Emellett olyan érdekességekkel tarkított program várja az ICT Day 2012-vel egy időben, egy helyen megrendezett eseményt, mint például Rátai Dániel, a játékipart és a 3D tervezést, az oktatást és a művészetet egyaránt forradalmasító ifjú feltaláló Virtual Reality Kitjének bemutatója. A Leonar3Do az Aréna Plaza mozitermében debütál, a 3D szemüveggel megtekinthető prezentáció után az érdeklődők ki is próbálhatják a Leonar3Dót!

További részletek itt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.