Hirdetés
. Hirdetés

Akik a legjobban imádják a Windows 10-et

|

A rendszer több, mint hatvan százalékon áll a Steam játékplatformon. Második a Windows 7: a két Windows a Steam platformot használó összes gép kilencven százalékát uralja.

Hirdetés

Hirdetés

Miközben az általános használat terén a Windows 10 még csak közelít a Windows 7-hez, a játékgépeken már lelépte elődjét, derült ki a Steam játékplatform statisztikáiból, amelyek azt mutatják, hogy a Windwos 10 hónapról hónapra növeli részarányát a játékosok világában.

2018. októberében a 64 bites változata 61,24 százalékot ért el, 0,62 százalékkal javítva pozícióit szeptemberhez képest. A 32 bites verzió 0,05 százalékot veszítve 0,25 százalékra csökkent.

A Windows 7 64 bites változata 0,44 százalékos bővüléssel 29,61 százalékra nőtt, vagyis ez a két Microsoft-rendszer uralja a Steam platformon használt számítógépek több, mint kilencven százalékát.

Október legnagyobb vesztese a 64 bites Windows 8.1, amelynek tábora 0,59 százalékos csökkenéssel 3,31 százalékra apadt.

Az Apple macOS szintén veszített 0,03 százalékot, a 10,14 változat viszont nőtt 0,53 százalékkal. Az Apple eszközei ezzel együtt is csak 2,84 százalékon állnak, tehát aligha tekinthetők a játékosok nagy kedvenceinek. Ugyanez igaz a Linuxra, amely 0,05 százalékos bővüléssel is csak 0,72 százalékot ért el a Steamen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.