Hirdetés
. Hirdetés

A konfliktus egész Európára kiterjed

|

A Digital Reality és a 10TACLE STUDIOS elérhetővé tették a történelmet átíró, War Front - Turning Point című szoftverük többjátékos demóját.

Hirdetés

A Digital Reality és a 10TACLE STUDIOS közösen készülő játéka átírja a történelmet. A II. Világháború alatt a német politikai színtéren bekövetkezett hirtelen változás politikai űrt hagy maga után, amelyet egy ellenfél azonnal ki is aknáz, hogy egész Európa urává válhasson. A konfliktus egész Európára kiterjed és közben új, eddig soha nem látott, titokban fejlesztett fegyverek jelennek meg a hadszíntereken.

A játék demója ebbe az egyedi környezetbe nyújt bepillantást, és köti le a témára fogékony játékosokat egészen a jövő februári megjelenésig. Két játszható oldal áll bevetésre készen, teljes arzenálját felvonultatva. A játékosok 2 pályán tehetik próbára tudásukat: 1-1 ellen vagy 3-3 ellen dönthetik el, ki is a jobb stratéga. Természetesen a gépi ellenfél is kihívható egy menetre.

A War Front - Turning Point két egyjátékos kampányát a mintegy 90 perc átvezető film, a vagány hősök és a pörgős taktikai csaták teszik egyedivé. A játszható oldalak kiegyenlített erőviszonyai hosszú távon is élvezetes többjátékos meccsekről gondoskodnak, legyen szó akár LAN-on vagy interneten keresztül játszott meccsekről.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.