Hirdetés
. Hirdetés

A legjobb ingyenes programok

|

Az online szolgáltatások vagy letöltések segítségével akár a komoly, drága szoftverek megvásárlása is kiküszöbölhető.

Hirdetés

Az ingyenesség igazi mágikus kifejezés a letölthető szoftverek és online alkalmazások folyamatosan táguló (és persze a pénztárcák laposodó) világában. Persze nem mindig jelent jót, hiszen a rosszindulatú szoftverek is így játsszák ki a legkönnyebben a mohó felhasználókat. Ám ha kellően óvatosak vagyunk, tucatjával találhatunk az interneten kincset érő alkalmazásokat. Ezek térítésmentesen kínálnak praktikus megoldásokat időbeosztásunk megtervezésére vagy számítógépünk tisztán tartására, nem is beszélve az asztal vizuális tuningolásáról, valamint a számtalan szórakoztatási lehetőségről a filmek, zenék, fotók és játékok tekintetében.

Összeállításunkban elsősorban azokra az alkalmazásokra összpontosítunk, amelyek az elmúlt hónapokban, években nem kaptak különösebb publicitást, így sokan egyáltalán nem ismerték azokat. Kiválasztottunk két győztest is: az egyiket a letölthető, a másikat az online alkalmazások kategóriájában. Döntésünk - köszönhetően a programok sokszínűségének - szubjektív, így bizonyára akadnak olyanok, akik más alkalmazásokat találnak számukra hasznosabbnak, praktikusabbnak. A teljes összeállítást és a két kategóriagyőztest a PC World következő nyomtatott lapszámában is megjelenik majd, itt és most a programok első két kategóriáját mutatjuk be.

A tizenhármas lista és a letöltések - tovább a PC World oldalára>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.