Hirdetés
. Hirdetés

A legjobb nagyvállalati munkahely az Ericsson Magyarország

|

Ma Magyarországon az Ericsson Magyarországnál a legjobb dolgozni, derült ki az idei Legjobb Munkahely Felmérésen résztvevő 1000 fő feletti vállalatok dolgozóinak véleményéből.

Hirdetés

"Az üzleti sikeresség titka a munkatársak elégedettségében és elkötelezettségében rejlik. Azt gondoljuk, hogy ez a két dolog kéz a kézben együtt jár. Ez az én és az Ericsson Magyarország menedzsereinek felelőssége, hogy olyan környezetet teremtsünk, amiben munkatársaink a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból, ezáltal elégedettek lesznek a munkájukkal és igazán elkötelezetté válnak az Ericsson céljainak elérésében. Alapértékeink - professzionalizmus, tisztelet, állhatatosság - meghatározzák kultúránkat, és olyan stabil alapokat adnak, aminek mentén, mi mindannyian Ericsson alkalmazottak dolgozhatunk." - mondta Chris Houghton, az Ericsson Magyarország vezérigazgatója.

A Hewitt Humán Tanácsadó Kft. a Szociális és Munkaügyi Minisztérium védnöksége mellett idén kilencedik alkalommal minden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett rendezte meg a Legjobb Munkahely Felmérést, amely Magyarország legátfogóbb dolgozói elégedettség- és elkötelezettség-felmérése.

 

 


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.