Hirdetés
. Hirdetés

A legkedveltebb hazai laptop

|

2011-ben leginkább ennek a gyártónak a noteszgépeit vásároltuk.

Hirdetés

acer-aspire-one
acer-aspire-one

Két hete írtunk a hazánkban legtöbbet lopott notebookokról, ezzel szinte majdnem összecseng a Gartner nemrég kiadott felmérése, mely az európai laptopeladásokat vizsgálta. A piackutató szerint a Magyarországon második leggyakrabban eltulajdonított mobil számítógépek vezetik az eladási listákat: az Acer immár ötödik éve zsinórban vezeti a listát. A márkacsoport (Acer, Emachines, Packard Bell) előnyét a hordozható számítógépek csoportjában az is mutatja, hogy annak ellenére, hogy csupán hatodik pozíciót foglalta el az asztali PC-k mezőnyében, összesítésben sikerült a második helyen zárni a teljes PC szegmens (asztali és mobil PC-k) versenyében.

A hazai képviselet szerint az Acer sikerének titka továbbra is a jól integrált Multi Brand - több márkán alapuló - stratégia, melynek keretében sikeresen tudja kiszolgálni az összes vásárló réteg igényeit a belépőszinttől egészen a csúcskategóriáig.

A Gartner jelentése szerint az Acer a cseh, a német, az olasz, a holland és az orosz notebookpiacon is elsőként végzett az elmúlt évben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.