Hirdetés
. Hirdetés

A legtakarékosabb tintás

|

Irodákba biztosan a legolcsóbb a lézer? A HP Officejet Pro K5400-as rácáfol az előítéletekre.

Hirdetés

Tartós, kvázi fix fejeket tartalmaz a négy alapszínű és természetesen különálló patronokat alkalmazó nyomtatómű. 40-50 ezer oldal után ezeket is cserélni kell, de ezt a mennyiséget a legtöbb felhasználó valószínűleg nem fogja elérni. Addig csak a nagy kapacitású és fajlagosan igen olcsó tintapatronokat kell megvásárolnunk. A keringető rendszer takarékos, veszteség nélkül képes beszáradástól mentesen tartani a fejeket. A gyakorlatban nagy kapacitású patronokkal akár 3,60 forintos monokróm tintaköltség is elérhető, a színes dokumentumoldalak festékköltsége pedig 14,80 forintra leszorítható - ez még jobb is, mint akár a középkategóriás lézereké.

 

 

hpofficejetk5400_480.jpg

 

 

A K5400 sok belépő szintű lézernyomtatót maga mögé utasít monokróm szövegnyomtatásban és színes dokumentumnyomtatásban egyaránt. Tízoldalas szövegdokumentumunkat 54, ugyanekkora terjedelmű színes irodai nyomatunkat 114 másodperc alatt vetette papírra. A 10×15 centiméteres tesztfotót 82 másodperc alatt készítette el.

 

Nyomatminősége megközelíti a lézernyomtatókét, a színes kontrasztban elmarad attól normál papíron, de árnyalatképzésben rendesen felülmúlja azt. Fotónyomtatásban hozza a tintasugaras négy alapszínű szintet, messze felülmúlva a lézer alapú masinákat. Ha igen takarékos kisirodai nyomtatót keresnénk, mely fotóra is kapható, akkor nem kell tovább kutatnunk. Az Officejet Pro 5400 kapható hálózatos/duplexes változatban is.

HP Officejet Pro K5400 adatai:

-- 4800×1200 dpi felbontás
-- 16 monokróm lézer minőségosztályú szövegoldal percenként
-- 15 színes lézer minőségosztályú szövegoldal percenként
-- Négy különálló tintapatron
-- Tartós, két blokkban cserélhető nyomtatófejek
-- Szegélymentes nyomtatás normál papírra is A/4-ben
-- 350 lapos papírtálca
-- Kétoldalas automata nyomtatás és Ethernet csatlakozás a K5400dn és dtn modellekben

 

 

officejetk5400.jpg

 

HP Officejet Pro K5400 értékelése:

Előny: Kiemelkedően olcsó nyomtatás, lézergyorsaság, lézerhez hasonlítva minőségi fotónyomtatás
Hátrány: A tartós fejek elhasználódásával minőségromlás várható a fejcsere előtti időszakban
Teljesítmény: 97
Szolgáltatás: 81
Ár/Érték: 94

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.