Hirdetés
. Hirdetés

A Lenovo a Samsunggal megy a felhőbe

|

Az IBM-mel eddig nem aratott sikert a Lenovo, most a Samsunggal szövetkezne.

Hirdetés

A Lenovo és a Samsung esetében több közös tulajdonságról is lehet beszélni: tulajdonképpen a két cég számára a másik fél riválisnak számít, azonban mindkettő nagyon szeretne valamilyen felhő-alapú szolgáltatást kínálni. 

Ami azt illeti, a PC-s piac talán legnagyobb részét már birtokló Lenovo úgy döntött, ideje a felhőbe költözni, és ott is hasonló eredményeket elérni. Mivel a Samsungnak is vannak hasonló céljai, ezért a két gyártó úgy döntött, valamilyen formában, de közösen jutnak el oda. A közös megállapodásba néhány tajvani gyártócéget is bevontak a hírek szerint. 

A tajvaniakra azért lehet nagy szüksége a Lenovonak és a Samsungnak, mert az ott működő vállalatok általában remekelnek a termékek megvásárlásában, a gyártás irányításában és a logisztikában. A Samsung másokkal is szövetkezne a felhő érdekében, míg a Lenovo kapcsolt vállalkozásokba kezdene, hogy betörjön a szerverpiacra is. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.