Hirdetés
. Hirdetés

A Liberty Media megvenné a Barnes & Noble-t

|

A Nook e-köny olvasót fejlesztő könyvkiadó csütörtökön jelentette be, hogy a Liberty Media felvásárlási ajánlatot tett a cégre.

Hirdetés

Barnes & Noble csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy a Liberty Media médiacég részvényenként 17 dollárt ajánlott a vállalat részvényeiért; az üzlet összesített értéke közel egymilliárd dollárt tesz ki. A Liberty Media megerősítette az ajánlattételt; az üzlet révén a komoly nehézségekkel küzdő könyvkiadó részvényeinek hetven százaléka gazdára találhat.

A Barnes & Noble 2110 augusztusában jelentette be, hogy felügyelőbizottsága a cég részvényállományának kiárusítását is jóváhagyná. A cég alaptevékenységét jelentő könyváruház évek óta nehézségekkel küzd ; a Borders Group felmérése szerint a kiadó az idei évre csődközeli állapotba került.

 

 

A Barnes & Noble az elmúlt évben jelentős erőfeszítéseket tett azért, hogy betörjön az e-könyvek piacára; a cég Nook olvasóját várhatóan május 24-én mutatják be.

A kiadó táblagép-képességekkel is ellátta asz eszköz legújabb verziójának operációs rendszerét: a bemutatás előtt álló Nook Color az alkalmazások mellett e-mail szolgáltatást és fejlett böngészőfunkciókat is kínál a vásárlóknak.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.