Hirdetés
. Hirdetés

A Logitech távirányítani akar

|

A Harmony divíziót bár eltemette már a Logitech, most mégis ad egy újabb esélyt neki.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt a Logitech olyannyira csalódott a távirányítóival foglalkozó Harmony divízió teljesítményében, hogy úgy döntött, ideje végleg megválni tőle. Most a vállalat úgy döntött, hogy egy ok miatt mégsem válik meg egyelőre ettől az üzletágtól. 

Ami azt illeti, új lehetőséget láttak meg a szektorban a Logitech-nél, ugyanis az áprilisban kiadott Harmony Ultimate olcsó változatát, egy új távirányítót szeretnének a piacra dobni. Ennek az oka az, hogy az Ultimate univerzális távirányító olyannyira jól teljesített az elmúlt hónapokban, hogy a Logitech újabb esélyt ad a Harmony ágazatnak. 

Valójában egyébként nem egy tényleges távirányítóról van szó, ugyanis a Harmony Ultimate Hub egy olyan eszköz, amit egy okostelefonra telepíthető alkalmazással tudunk irányítani. A 350 dolláros vételár most a tervek szerint 100 dollárra csökken, az eladások pedig augusztusban kezdődhetnek. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.