Hirdetés
. Hirdetés

A média- és hírközlési biztos egyeztet a UPC-vel

|

A biztos a hozzá érkezett panaszok alapján megvizsgálja az előfizetőket ért esetleges érdeksérelmeket.

Hirdetés

A napokban számoltunk be arról, hogy a UPC Magyarország Kft. a közelmúltban levélben kereste meg előfizetőit, hogy meglévő szerződéseik helyébe újat ajánljon számukra. A cég a levélben a jelenlegi előfizetői szerződések közös megegyezéssel történő megszüntetését, és egy - állítása szerint azzal mindenben megegyező tartalmú - új szerződés „ráutaló magatartással” történő megkötését kezdeményezi.

Dr. Bodonovich Jenő média- és hírközlési biztos személyes egyeztetést kezdeményezett a UPC tájékoztató levelével kapcsolatban.

A hírközlési szolgáltató korábban az előfizetői szerződéseinek új formában történő megkötésére levélben tett ajánlatot ügyfelei részére. A tájékoztató szerint az új szerződés ráutaló magatartással jön létre, azaz az értesítés kézhezvételét követően a számla kiegyenlítésével vagy akár a szolgáltatás igénybevételével lép életbe.

A biztos a hozzá érkezett panaszok alapján indult eljárás során megvizsgálja az előfizetőket ért esetleges érdeksérelmeket: emiatt megbeszélést kezdeményezett a UPC képviselőjével.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.