Hirdetés
. Hirdetés

A Micron nem igázza le a memóriapiacot

|

Az Elpida felvásárlása után nem akarják mindenáron növelni a piaci részesedésüket.

Hirdetés

Hirdetés

Miután a Micron megvette az Elpidát, mindenki azt hitte, hogy egyértelműen a memóriapiac élére akarnak törni. Elvégre a felvásárolt cég nagyobb részesedéssel rendelkezett a szektorban, mint maga a Micron. A Digitimes értesülései szerint a valóságban más a helyzet, a Micron egy eltérő célt tűzött maga elé. 

A jelentések alapján a Micron egyelőre nem foglalkozik a piaci részesedésével, hanem az a célja, hogy több nyereséget termeljen a jelenleginél. Ezzel gyakorlatilag fellélegezhet a Samsung, a DRAM ágazat jelenlegi legnagyobb szereplője. 

Mivel a Micron számára sem feltétlenül az jelenti az előrelépést, hogy ez eladások számában szárnyalja túl a Samsungot, így jó választásnak tűnhet, ha inkább a jó-érték arány területén mozgolódnak, és jelentős befektetéseket pumpálnak a kutatás-fejlesztési részlegükbe. A stratégia eredményességére minden bizonnyal hamar választ kapunk, talán már a 2013-as IFA kiállításon. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.