Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft javított az Edge-en, és ennek a Chrome örül a legjobban

|

A változás az összes Chromium alapú böngészőben érvényesül, így a Google munka nélkül jut egy hasznos újdonsághoz.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft továbbra is szorgalmasan dolgozik az átalakított Edge böngésző fejlesztésén, és az egyik legújabb változtatással a megtekintett webhelyek zökkenmőntesebb görgetését igyekszik elősegíteni.

További jó hír, hogy a fejlesztési feljesztési fázisban lévő újdonság már a Chrome tesztváltozatában is szerepel. (Ez annak köszönhető, hogy az Edge a Chrome-hoz hasonlóan Chromiumra épül, így a Microsoft fejlesztései az összes Chromium alapú böngészőben, tehát többek között a Google Chrome-jában is megjelennek.

A Microsoft az Edge Canary és Dev változatába építette be a fejlesztést, amelynek köszönhetően a görgetősávos oldalgörgetés kevésbé lesz döcögős a forgalmas webhelyeken.

A Chrome-ban a Chrome Canary (egészen pontosan a 82.0.4072.0 változat) tartalmazza az újdonságot.

A keresóriás egy másik friss változásnak is hasznát látja majd az Edge-ben: új lap megnyitásakor a jövőben a Bing helyett más keresőt is be lehet majd állítani alapértelmezettnek, aki tehát jobban szimpatizál a Google-lal, választhatja azt is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.