Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft leveszi a kezét a Windows 7 fórumokról

|

Júliustól a hivatalos fórumokat már csak moderálni fogják a cég szakértői, de nem szólnak hozzá a problémákhoz.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft úgy döntött, leállítja a hivatalos fórumokon a Windows 7 szakértői támogatását, és a felhasználókra bízza, hogy beszéljék meg egymással ügyes-bajos dolgaikat.

Nem csak innen száll ki a Microsoft, hanem a Lumia, a Microsoft Security Essentials, az Office 2010, az Office 2013 és az Internet Explorer 11 hivatalos fórumaiból is. A társalgási témák tovább futnak majd, a moderáció is megmarad, de a jótanácsokat már nem várhatunk a Microsoft szakértőitől.

A legtöbb felhasználó számára a Microsoft szakértőinek kiszállása nem jelent túl nagy veszteséget, mivel általános vélemény szerint az általuk javasolt megoldások fabatkát sem értek. Ezek a szakemberek ugyanis nem közvetlenül a Microsoft munkatársai voltak, hanem más cégeké: bérmunkában gondozták a fórumokat, és a konkrét problémákra általános, "nesze semmi, fogd meg jól"  válaszokat adtak.

Ugyanakkor a Windows 7 támogatása nem szűnik meg. A biztonsági frissítések 2020. januárjáig érkeznek, vagyis még másfél évig bátran futtatható a régi rendszer.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.