Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft lezárta a Perceptive Pixel felvásárlását

|

A redmondiak hamarosan hatalmas érintésérzékeny felületeket kínálhatnak céges ügyfeleinek.

Hirdetés

Az Office hivatalos blogjában Giovanni Mezgec, a divízió termékmenedzsere bejelentette, hogy a Microsoft lezárta az óriási érintésérzékeny kijelzőiről ismerté vált Perceptive Pixel (PPI) felvásárlását, amely a jövőben az Office részleg alatt folytatja majd munkáját. Ennek megfelelően a PPI alapítója, Jeff Han is a redmondi szoftvercégnél folytatja munkáját, aki közvetlenül a részleg vezetőjének, Kurt DelBenének lesz a beosztottja.

 



A felvásárlás egy fontos lépés lehet a Microsoft életében, és elképzelhető, hogy a jövőben a Lync részeként a munkahelyeken elszaporodnak majd a nagy kijelzős csoportmunka eszközök. A témát bővebben a Computerworld boncolgatja!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.