Hirdetés
. Hirdetés

A Nokia a Kyte.tv-ben

|

Fénykép- és videomegosztó portálban vásárol részesedést a Nokia.

Hirdetés

A Nokia az év elején indított Kyte.tv-ben vásárolt részesedést, a befektetés összegét nem hozták nyilvánosságra. A Kyte.tv-ben már jelenlévő befektetők között találhatjuk a Swisscom távközlési óriás mobilszolgáltató leányvállalatát, valamint Niklas Zennström befektetési cégét, az Atomico Investment Holdingst. Zennström a Skype, újabban pedig a Joost internetes televízió létrehozásánál bábáskodott.

A YouTube-hoz és a MySpace-hez hasonlóan a Kyte.tv lehetővé teszi felhsználóinak, hogy digitális tartalmat hozzanak létre és osszanak meg másokkal, továbbá interaktív tévécsatornákat készítsenek. Ezeket továbbíthatják mobiltelefonjukról vagy számítgépükről bármely weboldalra vagy mobiltelefonra. A Nokia nem részletezte, hogy pontosan milyen tervei vannak a Kyte.tv-vel, csupán annyit közölt, hogy reményei szerint "bővíteni fogja ügyfélkörét világszerte".

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.