Hirdetés
. Hirdetés

A romló eredmények ellenére osztalékot fizet az MTelekom

|

A Magyar Telekom igazgatósága ma részvényenként 74 forint osztalékról szavazott.

Hirdetés

A javasolt, minden 100 forint névértékű törzsrészvény után fizetendő 74 forintos osztalék összhangban van a Társaság osztalékpolitikájával, amely szerint az eladósodottsági rátát (a nettó adósságnak a nettó adósság + összes tőkére vetített aránya) a 30-40% közötti céltartományban kívánja tartani. Ugyanakkor tükrözi a Csoport 2009. évi stabil pénzügyi helyzetét és készpénztermelését is a kedvezőtlen működési környezet ellenére.

A Magyar Telekom április 7-én tartja éves rendes közgyűlését. Az igazgatóság javaslata szerint osztalékra azon részvényesek lesznek jogosultak, akik 2010. április 30-án értékpapírszámlájukon Magyar Telekom részvénnyel rendelkeznek. Az osztalék kifizetésének javasolt kezdő napja 2010. május 7.

A távközlési cég éppen tegnap hozta nyilvánosságra tavalyi, meglehetősen borús pénzügyi eredményeit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.