Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung is fejlesztői konferenciát tart

|

A Samsung közösen szeretné megalkotni a fejlesztőkkel a következő lépcsőfokot.

Hirdetés

San Franciscoban, idén október 27-én kezdődik a Samsung első nagy fejlesztői konferenciája, amely három napig tart majd. A fejlesztők és azok, akik jelen szeretnének lenni az eseményen, már most jelentkezhetnek a dél-koreai gyártónál, hogy aztán nyár végén értesítve legyenek, ha elérhetővé válik a teljes regisztráció. 

A Samsung többek között azt ígéri, hogy a fejlesztők az iparág királyaival és a többi fejlesztővel is együttműködhetnek, illetve mindent megtudhatnak az új Samsung eszközökről és SDK-król. A gyártó azóta azt is elárulta, hogy az esemény nem csak a mobilos szektorra koncentrál majd, hanem a Samsung teljes termékskáláját lefedi. 

A dél-koreaiak most együtt szeretnék megalkotni a következő lépcsőfokot a közönséggel, illetve úgy tűnik, azt gondolják, éppen itt az ideje egy saját fejlesztői konferenciának. Elvégre az Apple, a Google és a Microsoft egy ideje már benne van a témában. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.