Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung nyakára léphet a Micron

|

Miután a Micron megvette az Elpidát, a Samsung már nem érezheti magát biztonságban.

Hirdetés

A Micron sikeresen felvásárolta az Elpidát, ami meglehetősen kedvező helyzetbe hozta: a memóriapiac igen nagy százaléka immáron a Micron kezében van. Ami azt illeti, a szakértők úgy látják, hogy rövid időn belül a jelenlegi piacvezető Samsung is komoly veszélybe kerülhet. 

Hirdetés

Az idei év elején a szektor 26,5 százaléka az SK Hynix kezében volt, a Micronhoz 13, az Elpidához 13,8 százalék tartozott, míg a Samsung 47 százalékkal vezetett a kategóriában. A Micron az Elpida felvásárlásával a hírek szerint bőven megelőzte mostanra az SK Hynixot, és már a Samsung elsőségét veszélyezteti. 

Amennyiben a Samsung nem reagál időben a memóriaipar most bekövetkezett változtatásaira, a Micron agresszív stratégiája esetén még az is előfordulhat, hogy már az idei évben maguk alá gyűrik a Samsungot. 

 

 
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.