Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung piacra dobja az év legőrültebb mobilját!

|

A Galaxy J2 Pro kétszáz dollárba fog kerülni, és nem lehet vele netezni.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung az idei év talán legváratlanabb bejelentésével rukkolt elő: még idén kiadja a Galaxy J2 Prót, amely ugyan fejlett szolgáltatásokkal, köztük Super AMOLED kijelzővel és erőteljes kamerával rendelkezik majd, viszont hiányozni fog belőle a netkapcsolat támogatása.

Vagyis ha egy új Galaxy J2 Prót veszünk, sok mindent csinálhatunk vele, amit egy normál Android mobillal, csak épp nem internetezhetünk. Az eszközből hiányik a 2G, 3G, LTE és Wi-Fi támogatás, tehát semmilyen módon nem csatlakozhatunk vele a netre.

A Samsung az mondja, hogy a Galaxy J2 Prót eleve a mobilos alapfunkciókra tervezték. Vagyis telefonálhatuk és SMS-ezhetünk vele, viszont nem szörfözhetünk, csetelhetünk vagy facebookozhatunk.

Ami a technikai paramétereket illeti, a mobilt 5 hüvelykes AMOLED kijelzővel, és 1,4 gigahertzes négymagos processzorral szerelik fel. A RAM 1,5 gigabájtos lesz, az energiaellátásról egy 2600 mAh telep gondoskodik.

A gyártó elsősorban egyetemistáknak szánja az új modellt, akik a tanulásra akarnak koncentrálni, de az idősebb korosztályokból is számít vásárlókra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.