Hirdetés
. Hirdetés

A Sara Lee a Nokiát választotta az Apple és a Samsung helyett

|

A Sara Lee bejelentette, hogy vállalati okostelefon programjuk standard készüléke a Windows Phone-t használó Nokia Lumia 800 lesz. A hatalmas élelmiszeripari konglomerátum az első a globális nagyvállalatok közül, amely a finn gyártó termékét választotta.

Hirdetés

Az Apple-től és a Samsungtól származó alternatívák megfontolása után a Lumia tisztán győzött, amire ráerősített, hogy a Windows Phone operációs rendszer adja a legerősebb vállalati megoldást. Michael Holt, a Sarah Lee IT programmenedzsere a döntésről szólva kifejtette: mind a back-, mind a front office integrációban ez a választás nyújtja számukra a legtöbbet.

Holt kiemelte, hogy neki különösen tetszett, ahogy a telefon a Microsoft Office és Internet Explorer programokat futtatja, és külön elismeréssel emlékezett meg a Nokia Drive útvonaltervező applikációról. Elmondta, hogy a stáb most már képes elérni és szerkeszteni a dokumentumokat menet közben, vagy például átalakítani a feltételeket a kereskedelmi ügyletekben.

Közben egy furcsa kereskedelmi fogásról érkezett hír a Lumia 800 háza tájáról. Az alig pár hete bemutatott készüléket ugyanis a Nokia máris kiárusítja Finnországban, s hamarosan a többi országban is követhetik ezt a módszert.

A Lumia 800 ajánlott kiskereskedelmi árát 100 euróval 249 euróra szállította le a Nokia. A bejelentést követő pár napon belül a kereskedők kiárusították az egész készletüket, s a következő szállítmány csak 2-4 héten belül érkezik. De ekkorra már piacon lesz a következő új Nokia készülék is, így a kereskedők egyáltalán nem bánták, hogy sikerült leapasztani a telefonkészletüket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.