Hirdetés
. Hirdetés

A Skype kijavította a page fault hibát

|

A Skype kijavította azt a hibát, mely a felhasználóknak akár 10 ezer page fault hibát is okozott másodpercenként.

Hirdetés

A cég december tizenkettedikén jelentette meg program új változatát és úgy tűnik - legalábbis a felhasználók erről számoltak be - a page fault hibát sikerült kijavítani. (Page fault: A memóriában nem található lapra történő hivatkozáskor bekövetkező hiba.) A londoni SkypeIn számmal rendelkező felhasználók azonban változatlanul abban a kellemetlen helyzetben találják magukat, hogy a cég december huszadikán visszavonja a 0207-el kezdődő számokat. A Skype tegnap postázott egy levelet az érintett felhasználóknak, melyben arra hivatkozik, hogy nem volt más választása, minthogy visszavonja ezeket a számokat, lévén nem tudtak megállapodni azzal a szolgáltatóval, amelyektől bérelték ezeket. Persze a felhasználókat ez nem igazán vigasztalja.

Jamie Watson ZDNetes blogjában így ír erről: "Nyilvánvalóan arról van szó, hogy olyan kereskedelmi megállapodást kötöttek a számokat szolgáltató céggel, mellyel többé már nem elégedettek, de ahelyett, hogy megpróbálnák megoldani a problémát, vagy legalábbis ésszerű határidőt biztosítani az ügyfeleknek az átállásra, az egészet a nyakukba varrják: oldják meg ahogy tudják!"

Számos felhasználó meg tudja tartani a 0207-es számát úgy, hogy másik szolgáltatóhoz viszi azt, de Watson szerint: "Ha egy harmadik cég képes megmenteni az ügyfeleket, akkor a Skype miért nem teszi meg ezt?"

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.