Hirdetés
. Hirdetés

A Sony Ericsson a TCS-sel szövetkezik

|

A gyártó a TeleCommunication Systems navigációs megoldását telepíti legújabb felsőkategóriás okostelefonjára, a Sony Ericsson Aspenre.

Hirdetés

A TeleCommunication Systems (TCS), a nagyteljesítményű, biztonságos mobilkommunikációs megoldások vezető forgalmazója bejelentette: a Sony Ericsson az általuk fejlesztett navigációs megoldással dobja piacra új okostelefonját, az Aspent. A készüléket a Gokivo Navigator gyárilag telepített verziójával szállítják majd; az alkalmazás valósidejű hozzáférést biztosít a felhasználók számára a cég rendkívül részletes kereső- és navigációs szolgáltatásaihoz.

A Sony Ericsson Aspen az első olyan Windows Mobile operációs rendszert futtató készülék, amelyen elérhetővé tették a TCS rendszerét. A szoftver navigációs funkcióit úgy fejlesztették, hogy szorosan együttműködjön a készülékgyártó "On the Road" paneljével. A felhasználók a "térképek" gomb megnyomásával, automatikusan élesíthetik a Gokivo Navigatort, ami azonnali hozzáférést biztosít számukra az integrált hangos-navigációs megoldásokhoz.

"A vásárlók joggal várják el, hogy mobiltelefonon keresztül is elérhessék a valósidejű navigációs megoldásokat" - jelentette ki Doug Antone, a TCS navigációs és telemetriával foglalkozó csoportjának vezető elnökhelyettese. "Mi a TCS-nél azon vagyunk, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek segítségével a felhasználók minden körülmények között célhoz érhetnek" - tette hozzá.

"A Sony Ericsson Aspen egy új generációs okostelefon, amelynek megtervezésénél kiemelten fontos szempontnak tartottuk, hogy felhasználóink a legmodernebb navigációs megoldásokat használhassák" - mondta Martin Essl, a Sony Ericsson Windows Mobile-alapú alkalmazások fejlesztéséért felelős divíziójának vezetője, hozzátéve: a Gokivo Navigator minden szempontból megfelel az elvárásaiknak.

A szoftver a következő szolgáltatásokat kínálja:

Továbbfejlesztett keresés: a Gokivo Navigator megoldásával a címek mellett a megadott koordinátákhoz közel eső éttermek, benzinkutak, bankautomaták, szállodák, kórházak között is kereshetnek a felhasználók, és kulturális programajánlókhoz, színház-, mozi- és koncertműsorokhoz is hozzáférhetnek.

Forgalom- és időjárás-jelentés: a felhasználók a Gokivo Navigator beépített forgalomkövető és időjárás-jelentés szolgáltatásának segítségével lokális előrejelzéseket olvashatnak, és valósidejű forgalmi információkhoz férhetnek hozzá.

Megosztás: a Gokivo Navigator felhasználói szabadon megoszthatják egymással a lokációjukat, és mobiltelefonjaikon keresztül üzeneteket is válthatnak egymással.

A Gokivo Navigator harmincnapos tesztverziójához valamennyi Aspen-vásárló hozzáférhet. A készüléket a február 15. és 18. között Barcelonában megrendezendő Mobile World konferencián mutatják be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.