Hirdetés
. Hirdetés

A Sony új üzleti laptopja

|

Bemutatkozott a csúcskategóriás, ultramobil Sony Vaio Z sorozat.

Hirdetés

Sony Vaio Z laptop
Sony Vaio Z laptop
A „full flat" kialakításnak és a masszív, ultrakönnyű szénszálas kijelzőkeretnek köszönhetően az új sorozat kevesebb mint 1,2 kg tömegű és 1,7 centiméter vastag. A kezelhetőséget segíti a megvilágított billentyűzet, amelyet széles csuklótámasszal és gomb nélküli touchpaddel láttak el. A „Vaio Display Premium" kijelző tükröződésmentes bevonata a közvetlen fényt csillanását is csökkenti.

Az új Vaio Z sorozat magas teljesítményét a legújabb generációt jelentő Intel Core i7 processzor illetve DDR3 SDRAM memória biztosítja, mely mellé akár 256 GB-os SSD RAID is kialakítható. Ezt az erőt fokozza a grafikus teljesítményt javító Power Media Dock, amely számos csatlakozásra is lehetőséget nyújt az addicionális USB portok és HDMI kimenetek segítségével. Használatával a Vaio Z akár négy kijelzőt is képes kezelni (a notebook LCD-jével együtt) a HDMI és/vagy VGA kimeneti portokon. Az új generációs AMD Radeon HD grafikus kártya 1 GB VRAM memóriája hatékonyan szolgálja ki a grafikai feladatok igényét, a 3D CAD tervezéstől a játékig. A HD web kamera hátterét pedig az Exmor technológia biztosítja; segítségével akár gyenge fényviszonyok mellett is éles képek születnek.

A laptop Quick Boot képessége révén a Windows 7 Professional betöltéséhez akár 50%-al kevesebb idő is elég a megszokotthoz képest. A bizonyos modellekre jellemző, integrált Vaio 'everywair' 3G WWAN mobil internet csatlakozással menet közben is kapcsolódhatunk a világhálóra.

Sony Vaio Z laptop
Sony Vaio Z laptop
Érdekessége, hogy támogatja az úgynevezett „sík akku" koncepciót, amely idén, a Vaio S sorozatával mutatkozott be először. A notebook belső lítium-polimer akkuja akár 7 órára elegendő energiát képes szolgáltatni. Ez kiegészíthető a második, lapos, lítium-polimer akkuval (amely a notebooktól elkülönítetten tölthető) úgy, hogy a primer akkut nem kell eltávolítani a készülékből. A kiegészítő akku ráadásul bekapcsolt állapotban is csatlakoztatható, így akár 14 órára elegendő energia áll rendelkezésére.

Az új, 2011-es Vaio Z sorozatú számítógépek 2011 októberének végétől lesznek elérhetők.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.