Hirdetés
. Hirdetés

A szoftver, ami segít lelassítani a járványt

|

Egy hét alatt 12 millióval nőtt a Microsoft Teams napi felhasználószáma. Rengetegen dolgoznak vele otthonról.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft Teams napi aktív felhasználószáma 44 millióra nőtt, ami a múlt héthez képest 12 milliós emelkedést jelent.

A Teams felhasználói bázisa az elmúlt 12 hónapban dinamikusan emelkedett, és már novemberben érte a húszmilliót, amit a koronavírus-járvány most még tovább növelt. A vírus gyors terjedésének ugyanis az otthoni munka az egyik leghatékonyabb ellenszere.

Időközben számos fejlesztő jelentette be, hogy egészségügyi okokból ingyenes hozzáférést biztosít csoportmunka-szolgáltatásaihoz, illetve szoftvereihez, és maga a Microsoft is díjmentessé tette a Teams használatát a brit egészségügyi szolgálat számára.

A Microsoft szerint mindez hosszútávon is átalakíthatja a legkülönbözőbb szakterületek munkavégzési gyakorlatát. Ma már sok orvos a Teamsen keresztül rendel, és több országban a tanárok ezen keresztül tartják a kapcsolatot a diákokkal.

A Microsoft Office 365 készlet részét képező Teams 2017-ban indult, és mára a Microsoft legfontosabb kommunikációs eszközévé nőtte ki magát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.