Hirdetés
. Hirdetés

A tablet-tulajdonosok többet költenek a neten

|

Egy friss felmérés szerint 2011-ben a táblagépek tulajdonosai több vásárlását indítottak, mint a PC-t vagy okostelefont használók.

Hirdetés

Az Adobe Digital Marketing Insight című jelentés szerint a táblagépek tulajdonosai szignifikánsan többet költenek, mint a notebookok használói, és 21 százalékkal többet, mint a hagyományos számítógépeken böngészők, az okostelefonok tulajdonosainál pedig 54 százalékkal többet vásároltak.

Az Adobe a 150 legnagyobb amerikai kiskereskedelmi lánc adatait elemezte, ami összesen 16,2 milliárd látogatást tett ki. Mind 2011 év végi ünnepi szezonjában, mind az egész évet tekintve a táblagépes vizitek mennyisége a négyszeresére nőtt, míg az okos telefonoké csak megduplázódott, a hagyományos eszközöknél 90 százalékra csökkent az egy eszközre jutó vásárlói látogatások száma.

A kutatások feltárták, hogy a táblagépet vásároló személyek általában férfiak, akik az átlagosnál magasabb jövedelmű háztartásokban élnek, s az átlagnál eleve nagyobbak a lehetőségeik a pénzköltésre. A kiskereskedők és az internetes kereskedelmi szolgáltatók kénytelenek lesznek figyelembe venni ezt a trendet a weboldalaik kialakításakor, mert az okos telefonról böngészők, de különösen a tabletet használók vásárlási hajlandósága egyre nagyobb erőt jelent. Hogy egy tablet-tulajdonos vásárlási akcióba kezd, annak háromszor akkora a valószínűsége, mint egy PC-használó esetében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.