Hirdetés
. Hirdetés

A telekommunikációs változások kora

|

A vezetékes telefononálás vezető szerepét az üzleti életben 2009-2010 körül az IP alapú beszélgetések vehetik át.

Hirdetés

A NAVIGATOR Informatika Zrt. létrehozta új telekommunikációs üzletágát, a NOVATEL Communicationst, mely egyedi fejlesztésű, telefon-alközponti szoftvermegoldást kínál ügyfelei részére, és megoldást biztosít a kis- és közepes méretű vállalatok költségcsökkentési és fejlesztési problémáira. A hazai kkv-k telekommunikációs rendszereinek fejlesztését akadályozza, hogy sok vállalatnál a rendelkezésre álló költségkeret a fenntartásra sem elegendő, nagyobb volumenű projektben pedig csak a nagyvállalati szegmens gondolkodhat.

A NOVATEL Communications új, innovatív, rugalmas megoldása egyszerűen és gyorsan integrálható a már kiépített rendszerhez, így annak megszűntetésére, illetve a meglévő telefonkészülékek cseréjére nincs szükség. A vállalat vezetői a piaci trendeket figyelembe véve, korábbi telekommunikációs tapasztalataikra alapozva döntöttek az IP alapú telefonszolgáltatás elindítása mellett. A vezetékes telekommunikáció nélkülözhetetlen a vállalatok életében, használatával mégsem érhető el igazán nagy költségmegtakarítás. A hagyományos technológia nem nyújt újdonságokat, ezért a mobiltelefon mellett ma már az IP-telefónia is vetélytársává vált. Ezt bizonyítja az a szakértői előrejelzés is, amely szerint 2009-2010 körül a hagyományos, vezetékes telefonon folytatott szolgáltatás (PSTN) és az IP alapú telefonbeszélgetések aránya megfordul, és a VoIP átveszi a vezető szerepet.

A NOVATEL Communications saját fejlesztésű alközpontokat használ, ezért az általa kínált megoldással a cég szerint belföldi telefonbeszélgetések esetén 30 százalékos, nemzetközi hívásoknál pedig 80 százalékos költségcsökkentés is elérhető. A rendszer kiépítése nem akadályozza a napi munkafolyamatokat, mivel a NOVATEL Communications ez idő alatt folyamatos rendelkezésre állást biztosít.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.