Hirdetés
. Hirdetés

A tuningosok álma: ASUS Radeon HD 6970 DirectCU II

|

Három kártyahelyet foglal el gépünkben az ASUS OC-képességekkel megáldott videokártyája.

Hirdetés

Az ASUS a GeForce GTX 580 DirectCU II-es kiadása után AMD-oldalon is bemutatta azt a kártyáját, amely az OC-kedvelők kedvence lehet. A DirectCU II hűtővel felszerelt Radeon HD 6970 a korábban említett riválishoz hasonlóan maximálisan teljesítményt nyújt, emellett pedig kiváló OC-lehetőségeket.

 

A Cayman-alapú kártya három helyet foglal el gépünkben, és az említett DirectCU II hűtőegységet használja, amely közvetlen érintkezésű réz hőcsövekkel és két 100 milliméteres ventilátorral dolgozik. A légkavarók 600%-kal több levegőt képesek szállítani a referenciamegoldásnál, emiatt pedig 20%-kal alacsonyabb hőfokokat is biztosítanak.

 

 

Az ASUS "szörnyetege" 30,5 centiméter hosszú, és két nyolctűs PCIe csatlakozón keresztül kap elegendő energiát. A Super Alloy Power technológia az alkatrészek  hosszú élettartamáról gondoskodik. A Radeon HD 6970 DirectCU II 1536 stream processzorral dolgozik, a GPU órajele 890 MHz, a 2 GB GDDR5-ös memória pedig 5500 MHz-en üzemel.

 

A vezérlő kimenetek tekintetében két DVI portot és négy darab DisplayPort kimenetet kínál. Várhatóan még ebben a negyedévben a boltok polcaira kerül, árazása jelenleg sajnos ismeretlen .

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.