Hirdetés
. Hirdetés

A UPC elsőként ajánl korlátlan belföldi mobil internetelérést

|

Freedomnak nevezték el a UPC-nél a ma Budapesten, a Bálna centrumban bemutatott új mobilcsomagokat, amelyek mindegyikéhez korlátlan - belföldi - adatforgalom tartozik.

Hirdetés

A legdrágább csomag (az XL jelű) 11990 forintba kerül és 4 Mb/s-os adatletöltési sebesség, korlátlan hívásidő és ugyancsak korlátlan számú SMS tartozik hozzá. A legolcsóbbért (az S jelűért, amely az XL, L és M csomagok mellé vásárolható) 2990 forintot kérnek, ebből 50 perc lebeszélhető és 50 SMS küldhető ingyen, az adatletöltési sebesség e csomagban 1 Mb/s.

Hirdetés

A most elindított csomagokat a UPC vonalas szolgáltatásának előfizetői vásárolhatják az előbbiekben ismertetett árakon. Elsősorban a lakossági ügyfeleknek szánják e termékeket, az üzleti ügyfelek köréből várhatón a kis- és közepes vállalatok mutatnak majd érdeklődést irántuk. Az üzleti ügyfelek csomagjainak az árazása kedvezőbb is lehet, a megvásárolt SIM-kártyák számtól függően. 

Severina Pacu, a UPC Magyarország vezérigazgatója a sajtótájékoztatón

Mint ismeretes, a UPC Magyarország mobilszolgáltatása a Vodafone Magyarország infrastruktúrájára alapul, így a lefedettsége a Vodafone-éval azonos (a hivatalos kommunikációs szerint 98%-os). Előfizetőinek szolgáltatja a UPC WiFree-t, a UPC Phone-t és a tévés csatornákat mobileszközökön elérhetővé tevő Horizon Go-t, s most korlátlan adatforgalmú mobilcsomagokat is ajánl a mobilitáshoz szokott felhasználóinak a globális távközlési vállalat jelenleg 800 ezer előfizetővel rendelkező magyarországi cége.

  

 

 

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.