Hirdetés
. Hirdetés

A Viasat nevében verték át a bloggert

|

Ócska tréfa áldozata lett a napokban az egyik hazai gasztroblogger. Valóság showt és pénzt ígért az internetes csaló a Viasat nevében.

Hirdetés

Az interneten senki nem akinek látszik. Ezt bizonyítja az az átverés is, amelyről az egyik gasztronómiai blogon olvastam. A gonosz tréfa megvalósításához a Viasat jól csengő új műsorát, a Mesterszakácsot választották. Minden egy hivatalos levéllel kezdődött, ami a műsorban való részvétellel kecsegtette a kiszemelt áldozatot. Persze hamis ígéretekben sem volt hiány, így végül a jóhiszemű blogger belesétált a csapdába és elment a „felvétel” helyszínére. A megadott cím ugyan létezett, de ott senki sem tudott a műsorról, a felvételről meg végképp nem. Az átejtett bloggert pedig otthon egy kárörvendő levél várta, amiben a csalók még plagizálással is megvádolták.

A Varró Balázs a Viasat PR vezetője megkeresésünkre elmondta, hogy ők is értesültek a műsorral kapcsolatos visszaélésről, s vizsgálják, hogy mi lehet az incidens mögött. A Mesterszakács egy már több országban is futott, ismert valóságshow. A műsorban 12 önjelölt szakács méri össze a tudását és tehetségét, a milliós fődíj reményében.



Az átvert gasztroblogger oldalán további részletek olvashatók. A kommentelők nagy része úgy gondolja személyes bosszú állhat az eset mögött.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.