Hirdetés
. Hirdetés

A Vistában jobb lesz az Internet Explorer

|

Akik részt vesznek a Windows Vista bétatesztjeiben, azok már felfigyelhettek az Internet Explorer 7+ elnevezésre - most kiderült, miről is van szó.

Hirdetés

Az Internet Explorer webes böngésző új, 7-es kiadása két változatban jelenik meg. Az XP számára Internet Explorer 7, míg a Vista esetében Internet Explorer 7+ elnevezést kap a program. Utóbbi változat természetesen tartalmz néhány újítást, amit az XP-s kiadásból a fejlesztők kispóroltak. Ilyen például a Védett mód, a Szülői felügyelet, és a fejlett hálózati diagnosztika.

A cég szerint ezeket olyan szintre sikerült emelni a böngészőben, hogy az XP-s kiadás számára kár lenne őket "ledegradálni", vagyis inkább kihagyják őket. Ígéretük szerint a webes fejlesztők semmit nem vesznek észre a két változat között, vagyis kompatibilitás szempontjából nincs köztük különbség.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.