Hirdetés
. Hirdetés

A Vodafone is vizsgálódott

|

A Vodafone megerősítette: volt a cégnél belső vizsgálat a bizalmas információk kiszivárgásának felderítésére.

Hirdetés

Három évvel ezelőtt több belső információ került napvilágra a Vodafone-ról. A Financial Times információi szerint 2005 decemberében a vállalat belső vizsgálatot indított az ügyben, amelyet az igazgatótanács jóváhagyott. Néhány hónap után eredmény nélkül zárták le.

A vizsgálat során telefonbeszélgetéseket és e-mail-eket figyeltek meg. Amikor az ügy kipattant, felháborodást keltett a cégen belül, Sir Christopher Gent, a Vodafone tiszteletbeli elnöke tiltakozásul lemondott tisztségéről. Lord MacLaurin, a cég akkori elnöke azonban nyilatkozatban fejezte ki támogatását Arin Sarin vezérigazgató iránt. Vasárnap a Vodafone az üggyel kapcsolatban közölte, hogy a vizsgálat során semmilyen törvényt nem szegtek meg.

Arun Sarin a múlt héten mondott le vezérigazgatói pozíciójáról, amelyet az elmúlt öt évben töltött be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.