Hirdetés
. Hirdetés

A VR-tól a chatbotokig: hol tart ma a mobilos termékfejlesztés?

|

Idén már hatodik alkalommal rendezi meg a HWSW az éves mobiltermék-fejlesztési konferenciáját, november 23-án nyolcvan előadó, köztük egy tucatnyi nemzetközi szakember lép majd színpadra a budapesti MOM Kulturális Központban.

Hirdetés

Habár a HWSW mobile! előadásai és workshopjai a mobiltermék-fejlesztés minden fontosabb területére kiterjednek,  de a program gerincét a fejlesztői szekció adja. Lesz miről beszélni: végre stabil kiadást kapott az Angular 2 framework , itt vannak a mobilos evolúció következő állomásának ígérkező chatbotok, valamint szó lesz a progresszív webappokról, és külön blokkot kap a virtuális valóság is.

A kódolás mellett kiemelt szerepet kap a UX és az analitika, visszatér a FinTech és a vállalati mobilitás szekció, valamint a média-marketing-kereskedelem hármas mobilos kérdéseiről is szó esik.

Idén jelentős tartalmi frissítésnek néz elébe a rendezvény, hiszen a LogMeIn közreműködésével különálló szekcióvá nőtte ki magát az IoT témakör. A keynote előadó, Kyle Seaman a bostoni Freight Farms üzletágigazgatója, amely szintén IoT-ben utazik: az automatizált, konténerekbe költöztetett mezőgazdálkodás a terület egyik legizgalmasabb projektje.

A további részletek a konferencia weboldalán találhatók meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.