Hirdetés
. Hirdetés

A Windows 7 számokban

|

Néhány érdekes adat a Microsoft új operációs rendszere kapcsán.

Hirdetés

? A Windows 7 az iparág egyik legnagyobb béta-tesztelésén ment keresztül, amelyben világszerte 8 millió tesztelő vett részt.
? A szoftver béta verzióját több mint 113 országban töltötték le.
? A szoftvergyártó több mint 16 ezer online interjút készített, hogy könnyebben azonosíthassa, tesztelhesse és ellenőrizhesse a rendszer különféle szolgáltatásait és felhasználási területeit.
? Több mint 2600 ügyfél vett részt a Windows 7 felhasználói felmérésében és kezelhetőségi tanulmányaiban.
? Több mint 40 ezer órányi Windows 7 rendszerhasználati adat került a külső felhasználási kutatások naplóiba (a ?Living with Windows" program révén, amelyben az operációs rendszer használatának módját kutatták).
? A Microsoft világszerte több mint 200 ország több millió számítógépéről kapott termékfelhasználási adatokat  a felhasználók igényeinek jobb megértése érdekében. A Windows 7 elkészítéséhez több mint egymilliárd felhasználói munkamenet visszajelzéseit használták fel.
? A Microsoft kvantitatív felmérések segítségével több mint 600 új szolgáltatás-ötletet tesztelt a Windows 7 rendszerhez a mérnöki folyamat korai szakaszában, hogy az ügyfelek igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat választhassa ki. Ezeket a szolgáltatásokat öt globális jelentőségű piacon is széles körű online kutatás keretében tesztelték.
? Több mint 15 millióan vettek részt a Windows Vista rendszerben, valamint a Windows 7 előzetes verzióiban elérhető ?Felhasználói élmény fokozása" programban (CEIP).
? Többtízezren jelezték szándékukat Windows 7 termékindítási összejövetel (Windows 7 Launch Party) szervezésére, amelyek keretében családtagjaiknak és barátaiknak mutathatják be az új terméket.
? A szoftver népszerűsítésére huszonhét új televíziós reklám készült az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban és Ausztráliában.
? Az új Genesis Windows 7 csomagolás súlycsökkenése a Windows Vista Longform csomagoláshoz képest: 56 százalék
? Windows 7 Ecometrics pontszám javulása a Windows Vista rendszerhez képest: 50 százalék
? A Windows 7 rendszer 50 új betűtípust tartalmaz.
? A Windows 7 2009 októberében 34 nyelven érhető el.
? A Windows 7 rendszer 49 indiai betűtípust támogat.
? 12 háttérkép, hét Windows Aero téma, hat művészi háttérkép, hat jelenet és korlátlan számú letölthető anyaggal bővíthető a látvány.
? A Windows 7 több mint 45 ezer viszonteladónál kapható világszerte.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.