Hirdetés
. Hirdetés

A Xobnit is megvette a Yahoo

|

Úgy tűnik, nagyon koncentrálnak a mobil és a megújulás témákra.

Hirdetés

Lassan nem telik el olyan nap az idei évben, amikor ne lenne a Yahoo-val kapcsolatban valami olyan hír vagy pletyka, hogy megvesznek valamit. Ezúttal a Xobni volt a soros, amely egy okos címjegyzék. Ez tulajdonképpen mindenkit összegyűjt az Outlook és a Gmail platformokról, akikkel valaha beszéltünk.

Hirdetés

A begyűjtött adatokat a szoftver egyesíti és rendszerezi, majd olyan kontaktokat hoz létre, amelyeket a facebookos és a twitteres adatokkal is felturbózott. A Xobni üzleti ügyfelek számára is vállalta, hogy automatizálja az e-mailek, kontaktok, mappák kezelését.


A Yahoo nagy lehetőséget látott a startupban, amelyet nem csak a bejövő leveleknél vagy okostelefonon akarnak hasznosítani. A Xobni természetesen átköltözik a Yahoo főhadiszállására, a felhasználók pedig tapasztalhatnak változásokat, bár nem minden borul fel azonnal.


A Xobni többé nem fogadja a prémium termékei után érdeklődőket, de az androidos Smartr Contacts és a blackberrys Xobni sem tölthetőek már le. Mindebből jól kiszűrhető, hogy hamarosan a Yahoo saját szolgáltatásaiban találkozunk velük, valamilyen formában. A Yahoo egyébként 30 - 40 millió dollár közötti összeget adott a cégért. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.