Hirdetés
. Hirdetés

Acer tablet, mobil munkaeszközökkel

|

Hosszú akkumulátor üzemidőt, ugyanakkor négymagos teljesítményt ígér a vállalat Iconia Tab A510 Olympic Games Editionje.

Hirdetés

A fekete és ezüst színekben forgalomba kerülő, Android Ice Cream Sandwich-alapú Acer táblagép külcsíne egyesíti a vállalat és az Olimpia logóit. Közel két munkanapnyi akkumulátoridőre képes, a távol-keleti vállalat állítása szerint: 9800 mAh-s akkumulátora akár 15 órányi HD videó lejátszáshoz is elegendő. Az extra energia nem jelent többletterhet, mivel a párhuzamos akkumulátor illesztés jóvoltából a tablet vékony maradt.

Acer-Iconia-Tab-A510-Olympics-edition
Acer-Iconia-Tab-A510-Olympics-edition

Nvidia Tegra 3 négymagos processzor felel az intelligens terhelés elosztásért. Ennek köszönhetően nem akadozik több feladat párhuzamos végrehajtása sem, jól kezeli a HD videókat, a konzol szintű játékokat, és gyors webböngészést kínál. Az ötödik, "társ" mag az olyan alacsony energia igényű feladatokért felel, mint a zenelejátszás és az aktív készenléti állapot.

A mobilmunka-alkalmazások között megtalálható az Acer Print, ami megkönnyíti a vezeték nélküli nyomtatást és számos dokumentum formátumot, fényképet és weblapot is támogat. Az Acer Print a jelenlegi piacon megtalálható márkás nyomtatók 87%-ával kompatibilis. Ugyanakkor a Polaris Office tablet-alapú munkavégzésre lett optimalizálva: praktikus fejlesztésekkel segít az MS Office dokumentumok menet közbeni szerkesztésében és olvasásában.

A zajelnyomó és a visszhang-mentesítő technológiák révén mind a hangrögzítés, mind a HD hangminőségű videohívások megfelelnek a mai kor követelményeinek. Ebben szerepet játszik a Dolby Mobile 3+ technológiája is, valamint az 5.1-csatornás HD kimenet.

Az Iconia Tab A510 Olympic Games Edition egy olyan terméksorozat első darabja, melyet az Acer kifejezetten a Londoni Olimpiai Játékokra fejleszt ki; kereskedelmi forgalomba márciusban kerül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.