Hirdetés
. Hirdetés

Adatközpont támogatás a Schneider Electric-től

|

Adatközpontokat támogató új alkalmazást mutatott be a Schneider Electric.

Hirdetés

A StruxureWare Data Center Operation for Co-location, adatközponti infrastruktúra menedzsment (DCIM) alkalmazás a StruxureWare for Data Centers szoftvercsomag legújabb eleme, és a cég ígérete szerint segítséget nyújt az üzemeltetőknek, a több felhasználót kiszolgáló adatközpontok kihívásainak leküzdésében.

schneider
schneider

Az új szoftver úgy képes optimalizálni az adatközponti berendezéseket, hogy valós időben biztosít státuszjelentéseket az adatközponti kapacitásokról – beleértve az energiaellátást, a hűtést és a rendelkezésre álló helyet.

Sören Brogaard Jensen, a Schneider Electric szoftver megoldásokért felelős alelnöke szerint, az alkalmazás segítségével egyrészt idő takarítható meg, másrészt pontos rendelkezésre állási és kapacitás információkat tesz elérhetővé.

A StruxureWare Data Center Operation for Co-location többek között az alábbi funkciókat kínálja:

Hely- és területmenedzsment, bérlői számlázás integrálása, elkerített területek mérése, fejlett energiaelosztási modellezés, karbantartási feladatok tervezése és hely-kapacitási jelentések.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.