Hirdetés
. Hirdetés

Adobe Flash Media Server 3

|

Megérkezett a szervercsalád, amellyel a tartalomszolgáltatók Flash-alapon sugározhatnak az interneten keresztül.

Hirdetés

Megújult és már elérhető az Adobe Flash Media Server 3 termékcsalád, melynek mostantól két változata létezik. Az Adobe Flash Media Streaming Server 3 szoftver Flash formátumú hanganyag és mozgómozgókép online sugárzására (streaming) képes, akár HD minőségben. Az Adobe Flash Media Interactive Server 3 ezenfelül a felhasználóval való interaktív kommunikációra is képes.

Az Adobe változtatott korábbi árpolitikáján, és jóval kedvezőbb feltételek mellett kínálja az új Flash Media Server 3 termékeket. Az alacsonyabb ár mellett megszűnt a sávszélességnek és a felhasználók számának korlátozása - a sugárzásnak mostantól csak az internet-kapcsolat és a szervergép kapacitása szab határt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.